Nextory

nextory äänikirjat

Nextory on yksi Pohjoismaiden johtavista äänikirja- ja e-kirjapalveluista, joka tarjoaa käyttäjilleen pääsyn tuhansiin kirjoihin yhdellä kuukausimaksulla. Tässä laajassa esittelyssä tutustumme Nextoryyn, sen ominaisuuksiin, tarjontaan ja hinnoitteluun sekä siihen, miksi se saattaa olla juuri sinulle sopiva kirjapalvelu.

Taustaa Nextorysta

Nextory perustettiin Ruotsissa vuonna 2015, ja siitä on kasvanut yksi Pohjoismaiden suosituimmista äänikirja- ja e-kirjapalveluista. Yrityksen tavoitteena on tehdä lukemisesta ja kirjallisuudesta helpommin saavutettavaa ja nautinnollisempaa digitaalisten välineiden avulla. Nextory toimii tällä hetkellä Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa ja Saksassa.

Nextoryn tarjonta

Nextory tarjoaa laajan valikoiman äänikirjoja ja e-kirjoja eri genreistä ja aiheista, mukaan lukien kaunokirjallisuus, tietokirjallisuus, lastenkirjat, nuortenkirjat ja elämäkerrat. Palvelusta löytyy sekä kotimaista että kansainvälistä kirjallisuutta, ja valikoimaa päivitetään jatkuvasti uusilla teoksilla. Nextoryn kautta voit tutustua sekä uusiin julkaisuihin että klassikoihin.

Miten Nextory toimii?

Nextory on saatavilla sekä iOS- että Android-laitteille, ja voit ladata sovelluksen App Storesta tai Google Play -kaupasta. Rekisteröitymisen jälkeen voit valita itsellesi sopivan tilausvaihtoehdon ja aloittaa kirjojen kuuntelemisen ja lukemisen. Nextoryn käyttäjäystävällinen sovellus mahdollistaa kirjojen selaamisen ja suosikkien tallentamisen, ja voit jatkaa kuuntelua tai lukemista siitä, mihin viimeksi jäit.

Nextoryn ominaisuudet

Nextoryn sovelluksessa on useita käyttäjiä ilahduttavia ominaisuuksia, kuten:

  • Äänikirjojen nopeuden säätäminen: Voit kuunnella äänikirjoja haluamallasi nopeudella, esimerkiksi nopeuttaa tai hidastaa lukijan ääntä.
  • Kirjahylly: Voit luoda oman kirjahyllyn, johon voit tallentaa mielenkiintoisia kirjoja ja jatkaa niiden kuuntelemista tai lukemista helposti myöhemmin.
  • Suosittelut ja kategoriat: Nextoryn sovellus tarjoaa suosituksia ja kategorioita, joiden avulla voit löytää kiinnostavia kirjoja helposti ja nopeasti.
  • Offline-tila: Voit ladata äänikirjoja ja e-kirjoja laitteellesi kuunneltavaksi ja luettavaksi myös silloin, kun sinulla ei ole internetyhteyttä.
  • Perhetili: Nextory tarjoaa perhetilin vaihtoehdon, jonka avulla koko perhe voi nauttia kirjoista yhdellä tilauksella.

Nextoryn hinnoittelu

Nextoryn hinnoittelumalli perustuu kuukausimaksuihin, ja se tarjoaa erilaisia tilausvaihtoehtoja käyttäjän tarpeiden mukaan. Hinnoitteluvaihtoehtoja ovat esimerkiksi peruspaketti, joka sisältää rajoitetun määrän äänikirjoja ja e-kirjoja, ja premium-paketti, joka sisältää laajemman valikoiman kirjoja ja perhetilin. Nextory tarjoaa usein myös ilmaisen kokeilujakson uusille käyttäjille, jotta voit tutustua palveluun ennen tilauksen tekemistä.

Kenelle Nextory sopii?

Nextory sopii kaikille kirjallisuuden ystäville, jotka haluavat pääsyn laajaan valikoimaan äänikirjoja ja e-kirjoja yhdellä kuukausimaksulla. Palvelu on erityisen kätevä niille, jotka kuuntelevat tai lukevat usein kirjoja ja haluavat helpon tavan löytää uusia teoksia. Nextoryn perhetili tekee palvelusta houkuttelevan vaihtoehdon myös perheille, jotka haluavat jakaa kirjallisuuden iloa yhdessä.

Yhteenveto

Nextory on suosittu äänikirja- ja e-kirjapalvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen laajan valikoiman kirjoja yhdellä kuukausimaksulla. Nextoryn käyttäjäystävällinen sovellus, monipuolinen tarjonta ja erilaiset hinnoitteluvaihtoehdot tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon kirjallisuuden ystäville. Kokeilemalla palvelua ilmaisen kokeilujakson aikana voit itse päättää, onko Nextory sinulle sopiva kirjapalvelu.